• FRI FRAKT VID PREORDER
  •  
  • BETALNING VIA KLARNA & SWISH
  •  
  • BERÄKNAD PREORDERLEVERANS V.33-V.34
  •  
  •  
  • ÖPPET KÖP 30 DAGAR

 

 

​​​​​
​​​​​​​​​WE ARE HEALTH REBELS AND TEAM PLAYERS THAT LOVE TO MOVE ALL DAY LONG, EVEN DURING BUSINESS HOURS.
 

 

 

 

 

 

 

 

TEAM MWH
MICHELLE
MALIN
MARIA
JESSICA
​​

​​​​

 

 

 

Hej där! Maria här. Grundare av MWH of Sweden.

För något år sedan hade jag ett problem som jag ville lösa. Morgonstressen var på topp och jag visste aldrig vad jag skulle ta på mig för att kunna få ihop morgonlogistiken. Du kanske känner igen dig?

Jag hade precis separerat, börjat nytt jobb och i samma veva skulle min son börja förskoleklass. OCH det enda som funkade att locka med honom till skolan var att spela fotboll eller basket hela vägen till skolan. Vilket var svårt att göra i en traditionell kostym. 

En dag blev jag så trött på mina obekväma kostymer så jag tog på mig en skön tracksuit till jobbet. Den dagen föddes idén om businesskläder som är lika sköna som träningskläder. 

Av en tillfällighet träffade jag Malin Källström, från Casall, som är en guru inom produktutveckling, design och passform. Och väldigt snart fick vi chansen att pitcha affärsidén för Jessica Almenäs. 

"Tur" nog kände Jessica igen sig i den morgonångest som jag upplevde över mina klädval på morgonen och hur begränsad man blir i obekväma kläder. Och eftersom hon själv ofta har på sig kostym OCH älskar träningskläder, tyckte hon idén med MWH var klockren! Så pass att hon ville vara med på den här resan mer långsiktigt. Woop woop!

Kort därefter svarade Michelle Malm på ett inlägg som jag gjorde på LinkedIn, där jag försökte hitta en stjärna inom sälj och e-commerce OCH som ville vara med på denna roliga entreprenörsresa. Och hux flux, blev vi ett komplett team!

Vår vision är att främja den aktiva livsstilen och därmed öka den hållbara hälsan genom att skapa business kläder lika sköna som träningskläder. Så att vi kan röra oss fritt under arbetstid. Mode kombinerat med folkhälsa liksom. Bra va?

MOVE & WORK IN HARMONY 

Maria <3

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen